Jotta pystyt luomaan 3D-esityksen Matterport Pro2 3D-kameralla, on sinun tilattava oma Matterport Cloud- pilvipalvelusuunnitelmasi. Matterport Cloud-pilvipalvelu sisältää pääsyn  tietojen hallintaan sekä pilviohjelmiston, jonka avulla hallitset, editoit ja jaat aineistosi erittäin helposti. Pilvipalvelua ylläpitää Matterport.

Valitse palvelun koko sen perusteella kuinka moneen 3D-malliin sinun on kerrallaan päästävä. Palvelun voi saada kolmessa eri koossa:

Hinnoittelusta löydät tarkemmin täältä tai verkkokaupastamme.

Cloud Plan-suunnitelmat vaihtelevat 44 eurosta 134 euroon kuussa, riippuen siitä kuinka monta tilaa luot kuukauden aikana. Jokainen uusi tila sisältää kertaluonteisen 18 euron käsittelymaksun. Jokaiseen Cloud Plan -suunnitelmaan sisältyy kuitenkin myös tietty määrä ilmaisia tiloja.

Esimerkiksi jos käytät Basic Cloud Plan -suunnitelmaa (44 euroa kuukaudessa, jossa on kolme maksutonta tilaa kuukaudessa) ja luot 5 tilaa kuukaudessa, lasku on 80 euroa (44 euroa + 18 euron käsittelymaksu* 2 tilaa). Basic Cloud Plan- pakettiin kuuluu kolme ilmaista tilaa kuukaudessa.

Matterport Cloud -pilvisuunnitelmassa saat käyttöösi:

 

  •  Tehokkaan visioiden käsittelyalgoritmin, joka huolehtii kaikesta 3D-tasauksesta valkoiseen tasapainotukseen.
  • Nopean ja luotettavan pilvipalvelun. Tilasi ovat käytettävissä missä tahansa ja milloin tahansa. 3D-mallinnuksesi latautuvat nopeasti verkkosivuille sekä toimivat myös mobiililaitteissa.
  • 3D Showcase web -soittimen, jota päivitetään parannetuilla ominaisuuksilla. Se on yhteensopiva kaikkien yleisimpien selainten kanssa.
  • Matterport Workshopin. Workshopin editorilla voit tarkentaa tilojasi lisäämällä niihin tunnisteita. Workshopin editori lisää tunnisteita ja tarroja, luo opastettuja kierroksia ja kerää 2D-valokuvia gallerioihin.
  • Hallinnoi käyttäjiä ja yksityisyyden asetuksia.

Kuvakaappaus my.matterport.com-sivuston aloitussivulta.

Lisää Matterport Cloud-plivipalvelun käytöstä